Klantvriendelijkheid, maatwerk en innovatie staan centraal

Boonen Flexible Solutions

In 1987 haalde oprichter Pierre Boonen het bedrijf uit de pijpleiding. Vandaag de dag is Boonen Flexible Solutions een stabiele partner in de industrie. 

Bij Boonen Flexible Solutions voorzien we in industriële slangen, profielen, dichtingen, koppelingen, compensatoren, trillingsdempers, vormstukken en meer. Eén drijfveer is steeds van kracht: op de best mogelijke manier de wensen en verwachtingen van klanten inlossen. Hoogkwalitatieve oplossingen op maat aanleveren. En dat steeds met de nodige tijd, aandacht en onze persoonlijke aanpak. 

Achter die aanpak schuilt een divers en straf Boonen-team. Zij vormen de motor van het bedrijf, de kracht achter alles wat we doen. Ze gaan steeds vakkundig en professioneel aan de slag met vaardigheden die op punt worden gesteld met interne opleidingen en onderbouwd blijven door de jarenlange ervaring van het bedrijf. 

Innovatie en groei dragen we hoog in het vaandel. Blijven investeren in technologische hoogstandjes, automatiseringen en nieuwe technieken is wat we doen. Toenemen in omvang en productie om nog beter op de vraag van de klant te kunnen inspelen, is waar we naar streven.

Ons team

Geoffrey Boonen

Geoffrey Boonen

Executive Chairman

Geert Van Hoof

Geert Van Hoof

Manager

Patrick Meeus

Patrick Meeus

Internal Sales

Peter Vanoost

Peter Vanoost

External Sales

Dennys Echemendia

Dennys Echemendia

Production Manager

Brenda Berghmans

Brenda Berghmans

Accounting & HR

Christel Mertens

Christel Mertens

Sales Support

Arthur Boonen

Arthur Boonen

Sales & Marketing

Anne Kockx

Anne Kockx

Marketing

Anthony Berden

Anthony Berden

Sales Flooring Solutions

Boonen-Flexible-Solutions-magazijn.jpgBoonen-Flexible-Solutions-Afwerking.jpgBoonen-Flexible-Solutions-Home.jpgBoonen-Flexible-Solutions-14.jpgBoonen-Flexible-Solutions-2.jpgBoonen-Flexible-Solutions.jpgBoonen-Flexible-Solutions-10.jpgBoonen-Flexible-Solutions-16.jpgBoonen-Flexible-Solutions-1.jpg